Als professioneel schilder ga ik uitsluitend voor kwaliteit.

De offerte
U kunt altijd vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen, deze is overzichtelijk en bestaat uit duidelijke en korte tekst zonder vaktermen.

De prijs
Veel mensen kijken bij het zien van de offerte direct naar de prijs, dit is wel begrijpelijk natuurlijk, maar niet het belangrijkste.

Als voorbeeld:
Schilderwerken Kelder stelt een offerte op om voor € 2000,- uw woning te schilderen, dan vindt u vast wel iemand die het voor € 1500,- wil doen. Maar u moet zich afvragen of dat bedrijf hetzelfde doet voor die prijs. Ik garandeer u namelijk dat ik altijd uitmuntende kwaliteit en service lever. Dit is bij een low-cost schilder maar de vraag…

Namelijk:
– Maken ze alles wel schoon en vetvrij?
– Wordt de loszittende verf wel verwijderd?
– Schuren ze wel goed en grondig?
– Wordt de loszittende kit langs het glas er wel uit gesneden en opnieuw afgekit?
– Wordt er een extra laag grondverf aangebracht waar dit nodig is?

Zelfs als het in de offerte is beschreven doen sommige bedrijven dit niet. Indien een prijs dusdanig laag is, moet dit ergens bezuinigd worden.

Bij Schilderwerken Kelder hoeft u zich hier geen enkele zorgen over te maken want alles wordt altijd met de grootste zorgvuldigheid en vakmansschap uitgevoerd. Dit garandeer ik u!

schilder_schilderwerken_glaszetten_glasservice_glasschade_houtrot_huisschilder3

 

Mocht u graag uw voordeur voorzien hebben van een tekst, kan ik dit ook voor u regelen, in alle mogelijke lettertypen! Hierbij een paar voorbeelden:

naam_schilder_schilderwerken_glaszetten_glasservice_glasschade_houtrot_huisschilder naam2_schilder_schilderwerken_glaszetten_glasservice_glasschade_houtrot_huisschilder naam3_schilder_schilderwerken_glaszetten_glasservice_glasschade_houtrot_huisschilder